Wisseling directie

In juni heeft Hannie van Baren afscheid genomen als directeur van Welzijn Woerden. Tijdens haar re-integratie, na een periode van ziekte, heeft zij aangegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. "Samen met medewerkers en vrijwilligers heb ik in 2010 Welzijn Woerden opgezet en met veel passie en enthousiasme de nieuwe organisatie verder vormgegeven. Zonder jullie inzet was dat nooit gelukt!", aldus Hannie tijdens haar afscheid.

Karen de Groot (51) is vanaf heden de algemeen manager van Welzijn Woerden. Zij heeft sinds oktober 2015 de dagelijkse leiding over de organisatie in verband met de afwezigheid van Hannie. Karen is onder meer werkzaam geweest als fysiotherapeut, beleidsmedewerker en projectleider. Karen heeft een bestuurskundige achtergrond en is een van de grondleggers van de methodiek Welzijn op Recept.

"De afgelopen 10 maanden heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van het enthousiaste team van Welzijn Woerden. Ik ben daarnaast erg onder de indruk van de inzet en betrokkenheid van heel veel vrijwilligers. Ook in de toekomst zal Welzijn Woerden de ontwikkeling van Algemene Voorzieningen in de Wmo onverminderd voortzetten. Onze actieve rol in de combinatie van preventieve jeugdinterventies en sport vind ik daarnaast zeer waardevol voor de Woerdense samenleving. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het team én alle vrijwilligers hieraan ook in de toekomst een bijdrage te mogen leveren."