Nieuwsbrief

Word jij onze nieuwe welzijnsconsulent en coördinator van het maatjesproject?

22/08/2016 - Welzijn Woerden is op op zoek naar een enthousiaste en ondernemende welzijnsconsulent en coördinator voor de maatjesdienst.

Floreer jij in een periode van snel opeenvolgende ontwikkelingen, ben je vakdeskundig en vernieuwend, een uitstekende netwerker en verbinder? Reageer dan snel.

Wat ga je doen?

Je functie is veelzijdig; je bent welzijnsconsulent voor de kernen van Woerden (Harmelen, Kamerik, Zegveld), hebt een actieve rol in de ontwikkelingen voor het Dorpshuis Harmelen en coördineert en ontwikkelt de maatjesdienst verder door.

In de functie van welzijnsconsulent geef je kortdurende ondersteuning en advies aan inwoners die vastlopen in het dagelijkse leven. Om deze vragen op te vangen, bouw je aan een breed netwerk van informele en formele maatschappelijke zorg en ondersteuning. Je bouwt mee aan het uitrollen van het concept Welzijn op Recept. Als coördinator Maatjesdienst koppel je inwoners met een vraag om een maatje (voor bijv. gezelschap of activering) aan een vrijwilliger.

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt een sociaal maatschappelijke opleiding (HBO) en/of werkervaring.
  • Je bent een initiatiefrijke, ondernemende welzijnsprofessional die uitstekend kan netwerken en verbinden.
  • Je weet wat je moet doen om in en met de samenleving ondersteuningsvragen op te vangen.
  • Je hebt algemene kennis van sociale, mentale en fysieke beperkingen én van positieve psychologie.
  • Je hebt ervaring met individuele ondersteuning en het koppelen van mensen.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met het begeleiden van vrijwilligers.
  • Je kunt uitstekend organiseren en je hebt goede rapportagevaardigheden

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, uitdagende functie in een innovatieve organisatie en binnen een klein team. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening schaal 8.

Welzijn van de toekomst, door Welzijn Woerden

Welzijn Woerden is dé partner voor welzijn en maatschappelijke ondersteuning in de gemeente Woerden. Wij versterken het welbevinden van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, we versterken netwerken en sociale samenhang. We faciliteren inwoners die zich voor een ander in willen zetten.

Heb je interesse in deze vacature?

Je sollicitatie kun je uiterlijk 4 september 2016 mailen naar personeel@movactor.nl o.v.v. vacature welzijnsconsulent. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karen de Groot, manager Welzijn Woerden, via 06 – 12622761. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Vacature in pdf

Delen: