Nieuwsbrief

Welzijn Woerden verwelkomt Repair Café in de Plint

04/02/2016 - Repair Café Woerden opent op 5 februari haar deuren op een nieuwe locatie in de Plint, hét multifunctionele wijkcentrum in het Schilderskwartier.

Welzijn Woerden organiseert in de Plint vijf dagen per week smakelijke activiteiten, ontmoetingen en bewegingsactiviteiten voor inwoners van de wijk en andere belangstellenden. Het Repair café op zaterdag past daar goed bij. Midden in de wijk, zichtbaar en goed bereikbaar voor iedereen.

Vanaf zaterdag 5 februari draait het iedere eerst zaterdag van de maand om repareren. Tussen 9.30 en 12.00 uur staan vaklieden klaar om u te helpen bij het repareren van uw kapotte spullen. Tijdens de opening is er een fietsenmaker en zijn er naaisters, elektriciens en meubelmakers.

"Natuurlijk zijn alle inwoners van Woerden op de eerste zaterdag van de maand welkom in het Repair Café", Jaap Breunesse, voorzitter van st. Repair Café Woerden: "Vanaf onze start waren te gast bij de St. Woerden Helpt Roemenie, een prima samenwerking. Maar toen zij op zoek moesten naar een nieuwe locatie zijn wij in goed overleg ook uit gaan kijken naar een nieuwe definitieve plek in Woerden. Die hebben we gevonden bij De Plint, met dank aan Welzijn Woerden".

Woerdens Repair Café. Iedere eerste zaterdag van de maand in de Plint, Jozef Israelslaan 20 A in Woerden van 09.30 uur tot 12.00 uur.

 

Delen: