Nieuwsbrief

Vacature Welzijnscoach Harmelen en Kamerik 8 uur

02/08/2018 - Per direct is Welzijn Woerden voor 8 uur per week, t/m december 2018, op zoek naar een enthousiaste en ondernemende welzijnscoach. Floreer jij in een periode van snel opeenvolgende ontwikkelingen, ben je een vakdeskundige sociaal professional, een uitstekende netwerker en verbinder? Dan is deze vacature iets voor jou.

Wat ga je doen?
Je bent welzijnscoach voor twee kernen binnen de gemeente Woerden (Harmelen en Kamerik). Je voert voor deze kernen ook taken uit in kader van ‘Onafhankelijke Regieondersteuning’ en hebt een actieve rol in de ontwikkelingen in het Dorpshuis Harmelen. Tevens onderhoud je de contacten in Harmelen en Kamerik met huisartsen, thuiszorg en andere netwerkpartners.
Als welzijnscoach bied je kortdurende ondersteuning, informatie en voorlichting aan inwoners met vragen op gebied van participatie en zelfredzaamheid. Je doet vanuit principes uit de positieve psychologie. Om deze vragen op vangen, werk je binnen een breed netwerk van informele en formele organisaties op gebied van maatschappelijke zorg en ondersteuning.

Wat vragen wij van je?

  •  Je hebt een sociaal maatschappelijke opleiding (HBO) en/of werkervaring.
  •  Je bent een initiatiefrijke, ondernemende welzijnsprofessional die uitstekend kan netwerken en verbinden.
  •  Je weet wat je moet doen om in en met de samenleving ondersteuningsvragen op te vangen.
  •  Je hebt algemene kennis van sociale, mentale en fysieke beperkingen én van positieve psychologie.
  •  Je hebt ervaring met individuele ondersteuning aan mensen.
  •  Je kunt uitstekend organiseren en je hebt goede rapportagevaardigheden.
  •  Je hebt een rijbewijs en beschikking over een auto.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, uitdagende functie in een innovatieve organisatie en binnen een klein team.  Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening schaal 8.

Welzijn van de to ekomst, door Welzijn Woerden
Welzijn Woerden is dé partner voor welzijn en maatschappelijke ondersteuning in de gemeente Woerden. Wij versterken het welbevinden van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, we versterken netwerken en sociale samenhang. We faciliteren inwoners die zich voor een ander in willen zetten.

Heb je interesse in deze tijdelijke vacature?
Je sollicitatie kun je voor maandag 27 augustus 2016 mailen naar info@welzijnwoerden.nl o.v.v. de sollicitatiecommissie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Saskia Hijzelendoorn, welzijnscoach, 06-52053916. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Delen: