Nieuwsbrief

Lachwekkende beursvloermatch voor mantelzorgers

03/12/2015 - Op donderdag 26 november is er wat afgelachen tijdens de maandelijkse mantelzorgsalon van Welzijn Woerden. Lizzy Wakefield en Agnes van der Werf van 'Lach Yoga Woerden' verzorgden een vrolijke workshop bij De Boerinn in Kamerik. Mantelzorgers genoten van een ontspannen moment voor zichzelf.

Bijzondere beursvloermatch

Eerder dit jaar sloten drie genoemde partijen een bijzondere match tijdens de Beursvloer Woerden. Uitgangspunt: iets te kunnen beteken voor de lokale samenleving. Als initiatiefnemer van de maandelijkse mantelzorgsalons -een ontmoetingsmoment voor inwoners die langdurig en onbetaald zorgen voor een zieke naaste- is Welzijn Woerden zeer content met het aanbod van Lach Yoga Woerden en de Boerinn.

Lachwekkend

Het weer zat mee. Een mooie herfstdag. Openslaande deuren met een uitzicht over het groene weidelandschap. De deelnemers deden verschillende (lach)oefeningen. “In het begin moest ik echt wel even over een drempel om in gezelschap van anderen te lachen. Maar na een aantal oefeningen merkte ik dat ik zomaar ineens spontaan in de lach schoot. Ik heb er erg van genoten”,  liet een van de deelnemers na afloop weten.

Over de Mantelzorgsalon
Even een moment voor jezelf. Iedere keer een activiteit die in het teken staat van ontspanning. Iedere laatste donderdag van de maand van 14.00 - 16.00 uur in De Plint, Jozef Israëlslaan 20a in Woerden. Kosten: € 2,-.  In december is er geen mantelzorgsalon. De eerst volgende keer is op donderdag 28 januari. Meer informatie via www.welzijnwoerden.nl/mantelzorg.

Over Lach Yoga Woerden
“Lachen is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je hoofd. De gelukshormonen worden in werking gezet en je verstand even op nul. Resultaat: lichamelijk én geestelijk voel je je weer helemaal vitaal”  Meer info: www.lachyogawoerden.nl.

Over de Boerinn
Boerderij De Boerinn is een recreatie en vergaderhoeve waar actief ontspannen en gastvrij ontmoeten centraal staan. Meer info via: www.deboerinn.nl

Delen: