Kerst vier je samen

17/11/2015 - Welzijn Woerden is op zoek naar activiteiten die doorgaan in de kerstperiode. Deze activiteiten worden verzameld in een boekje dat iedereen op kan halen.

De kerstperiode is voor veel mensen een periode van vieren, met vrienden, familie en gezin. Toch zijn er ook steeds meer mensen die zich juist in deze periode eenzaam voelen. Veel activiteiten waar ze normaal heen gaan stoppen tijdelijk (zoals sport), waardoor ze nog meer thuiszitten dan normaal.

Welzijn Woerden heeft het idee opgevat om een boekje te maken met alle activiteiten die wel doorgaan in de kerstperiode.
Welke buurtkamers zijn er wel open, is er een koffie-ochtend, zijn er speciale activiteiten rond kerst die open zijn voor iedereen, kan er geschaakt worden, is er een eetcafé dat doorgaat?

We willen deze activiteiten Woerdenbreed opnemen inclusief de kernen. Dus niet alleen de activiteiten van Welzijn Woerden maar juist ook die van andere organisaties en initiatieven.
Zo ontstaat er voor iedereen een compleet overzicht. Het boekje wordt op internet geplaatst maar is daarnaast ook af te halen op verschillende plekken in Woerden (oa stadhuis, Welzijn Woerden, bibliotheek)

Doelgroep zijn de kwetsbare, alleenstaande en/of eenzame inwoners van de gemeente Woerden met een veelal kleine beurs.

Wat vragen we van u?
Organiseert u activiteiten in de kerstperiode ( 14 december tot en met 4 januari) die voor iedereen toegankelijk zijn?
En wilt u dat deze opgenomen worden in het overzicht?
Stuur dan alle gegevens uiterlijk 23 november naar info@welzijnwoerden.nl. Wij zorgen er dan voor dat het opgenomen wordt in het boekje. Voor meer informatie kunt u bellen naar Welzijn Woerden en vragen naar Liesbeth van Beusekom of Ellen Vossen

Delen: