Nieuwsbrief

Kaasuitstapje voor mantelzorgers

01/08/2016 - Zorg je voor een ander?
Ga mee met het Kaasmarktavontuur voor mantelzorgers! Op zaterdag 20 augustus verzamelen wij om 10.15 uur bij de Koe (vóór de bibliotheek) waarna we een rondleiding krijgen op de Woerdense kaasmarkt.

De rondleiding duurt tot ongeveer 12.30 uur. Na afloop kunnen we met elkaar nog een kop koffie  drinken op het terras (optioneel). Eenmalige bijdrage is € 3,-.

Heeft u zin om mee te gaan? Bel of mail dan vóór 12 augustus naar Dunja van Kleef via d.vankleef@welzijnwoerden.nl of telefonisch via 0348 421101.

Door dit uitstapje vervalt de maandelijkse mantelzorgsalon in augustus.

mantelzorgsalon

Zorgt u langdurig voor een zieke naaste en heeft u ook eens behoefte aan een middag voor uzelf? Kom dan naar de mantelzorgsalon!

De mantelzorgsalon is een inloop- en ontmoetingsplek voor mantelzorgers in De Plint (Jozef Israelslaan 20a Woerden). Even tijd voor uzelf nemen is belangrijk en daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg Woerden elke laatste donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur de mantelzorgsalon. U kunt hier ook terecht voor praktische vragen of gewoon een kop koffie en een luisterend oor. Deelname, inclusief koffie of thee, bedraagt € 2,-.

Voor vragen en/of aanmeldingen kunt u terecht bij Mantelzorgconsulent Dunja van Kleef via d.vankleef@welzijnwoerden.nl of telefonisch via 0348 421101.

Delen: