Nieuwsbrief

Filmpjes over de maatschappelijke stage in Woerden

25/04/2016 - Leerlingen van het Kalsbeek College en Minkema College in Woerden laten zien hoe zij invulling geven aan hun maatschappelijke stages. Daarnaast vertellen stagebieders over hun ervaringen en de meerwaarde van MaS voor hun organisatie of vereniging. Tot slot een impressie van de jaarlijkse MaS-markt voor leerlingen.

Wat is maatschappelijke stage? Waar kan je stage lopen en wat doe je tijdens zo'n stage? Hoe vind je een leuke stageplaats? En... zijn er nog tips?

Luca, Lydia en Kaei Nea geven in onderstaand filmpje antwoord op bovenstaande vragen en delen hun ervaringen op de stageplek met de kijker.

Filmpje MaS in Woerden - voor leerlingen 
 

In het tweede filmpje vertellen Ron Vermeij (voetbalvereniging Sportlust '46) en Carolien Vianen (Klein Houtdijk, een woonvoorziening voor mensen met geheugenproblematiek in Kamerik) over hun ervaringen met de maatschappelijke stage. Waarom doen ze mee en wat is de meerwaarde voor hun organisaties? Kijk

Filmpje MaS in Woerden - voor stagebiedende organisaties


Tot slot een impressie van de jaarlijkse stagemarkt voor maatschappelijke stages; de MaS-markt. Deze MaS-markt wordt afwisselend op het Kalsbeek en Minkema College gehouden en is het resultaat van een mooie samenwerking tussen beide scholen.

MaS-markt in Woerden

Delen: