Nieuwsbrief

Feest voor vrijwilligers Welzijn Woerden in Kalsbeek College

18/04/2016 - Zaterdag 16 april vierden vrijwilligers van Welzijn Woerden feest in het Kalsbeek College, locatie Bredius. Het 5-jarige jubileum was voor team Welzijn Woerden reden om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en enthousiasme.

Hester Macrander en Elke Jansen zorgden voor een vrolijk begin van de middag met hun voorstelling Het zijn de kleine dingen…, een uitvoering speciaal voor vrijwilligers.

Vervolgens startte de eerste ronde workshops. Een gevarieerd aanbod waarvoor vrijwilligers zich vooraf hadden opgegeven zoals wandelingen in park Bredius onder leiding van een gids, muziek, theater, zang, yoga, schilderen, décopatch, techniek, bonbons maken en een verrassingsworkshop.

Tijdens de pauze zorgde café restaurant El Rey voor een hapje bij het drankje (beursvloermatch oktober 2015). Daarna ging iedereen op zoek naar het lokaal of vertrekpunt voor de tweede en laatste workshop. De avond werd afgesloten met een uitgebreid warm en koud buffet, verzorgd door gasterij de Milandhof uit Zegveld.

De organisatie en uitvoering was in handen van de medewerkers van Welzijn Woerden met hulp van een aantal maatschappelijke stagairs van het Kalsbeek College.

"Het is zo fijn om iets terug te kunnen doen voor onze vrijwilligers. In 5 jaar tijd zijn we gegroeid van 200 naar bijna 400 vrijwilligers. De jongste 15 jaar, de oudste 86. Veel lachende gezichten en positieve reacties. Ja, we kijken terug op een geslaagd feest op een heerlijke locatie. Op naar de volgende 5 jaar", aldus een tevreden Karen de Groot, waarnemend directeur Welzijn Woerden.

 

Delen: