Nieuwsbrief

Drukbezochte Paaslunch in de Plint

13/04/2017 - Donderdagmiddag 13 april organiseerden Stichting Philadelphia en Welzijn Woerden een Paaslunch in de Plint.

Ruim 40 buurtbewoners genoten een van feestelijk 3-gangen lunchmenu, verzorgd door medewerkers van Philadelphia.

Leuk om te zien was het goed gemengde gezelschap; deelnemers van Bij Rembrandt, buurtbewoners, medewerkers Philadelphia en vrijwilligers van Welzijn Woerden.

Als eerst kregen we een heerlijk kopje tomatensoep met balletjes. Daarna kwam er een creatief gerecht op tafel; ei en tomaat geserveerd in de vorm van lieveheersbeestjes. Ook was er paasbrood en kleine bolletjes met gevarieerd beleg. Zelfs de boter was in lieve lente vormpjes gemaakt! Iedereen kreeg een groot glas jus d’orange of appelsap te drinken.

Terwijl iedereen al voldaan en tevreden was, kwam er nog een prachtig en overheerlijk toetje uit de keuken. Daarna werd er afgesloten met een kopje koffie of thee en.. een paaseitje!

Al met al een geslaagde middag waarbij een ieder met elkaar heeft kunnen genieten van een lekkere lunch en tegelijkertijd mensen uit de buurt leren kennen of kunnen bijkletsen met bekenden. 

    


Verslag en foto's: Eva Kompier, communicatie vrijwilliger Welzijn Woerden

Delen: