Nieuwsbrief

Dag van de Mantelzorg 2017

17/10/2017 - In het kader van de Dag van de Mantelzorg organiseert Welzijn Woerden in samenwerking met de gemeente op 8 november een gezellige en informatieve avond voor mantelzorgers. Deze bijeenkomst staat in het teken van de werkende mantelzorger.

Combineert u als mantelzorger zorgtaken met een betaalde baan? Dan bent u niet de enige: één op de zes werknemers doet dit. De combinatie van werk en zorg is vaak lastig en kost veel energie. Om te voorkomen dat u overbelast raakt, kunt u verschillende dingen doen. Lenette van Tienhoven, zelfstandig adviseur Werk en Mantelzorg, geeft u tips en mogelijkheden om de combinatie betaald werk en mantelzorg vol te kunnen houden. Tijdens de bijeenkomst is er veel gelegenheid om van gedachten te wisselen met andere mantelzorgers. De avond eindigt met een hapje en drankje.

 

Dag van de Mantelzorg

Aanleiding voor de bijeenkomst is de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop mantelzorgers in het zonnetje worden gezet! Welzijnsorganisaties, zorginstellingen, kerken, verenigingen, werkgevers en gemeenten in heel Nederland organiseren iets leuks of inspirerends.

 

Waar: Kantine van Sol Sport, Ampereweg 3, Woerden

Wanneer: 18.30 inloop, 19.00 start bijeenkomst, 21.30 uur afsluiting

gratis toegang

 

Aanmelden voor 3 november 

info@welzijnwoerden.nl of 0348 421 101

Delen: