Activiteiten voor Mantelzorgers

Even je hart kunnen luchten bij gelijkgestemden doet soms wonderen. Het Steunpunt Mantelzorg organiseert geregeld activiteiten waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten.

Lotgenotenbijeenkomsten

Iedere 2e donderdagochtend van de maand komen mantelzorgers bij elkaar om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Regelmatig worden er gastsprekers uitgenodigd die over een bepaald onderwerp vertellen. Deze bijeenkomsten zijn gratis.

Waar       : De Plint, Jozef Israelslaan 20a, Woerden.
Wanneer : Iedere 2e donderdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur
In juli en augustus is er geen lotgenotenbijeenkomst.

Mantelzorgsalon

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers die in het teken staat van ontspanning en even tijd voor jezelf. U kunt ook langskomen voor praktische informatie en advies, of gewoon een kop koffie en een luisterend oor.

Waar       : De Plint, Jozef Israelslaan 20a, Woerden.
Wanneer : Iedere laatste donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur
Kosten     : € 2,-
In juli en december is er geen mantelzorgsalon.

Manteluitje

Af en toe er eens tussenuit met andere mantelzorgers, dat is het manteluitje. Het Steunpunt organiseert 2 keer per jaar een uitstapje met en voor mantelzorgers, bijvoorbeeld een vaartochtje in de omgeving van Woerden. De data van het mantelzorguitje worden vermeld in de agenda.

Dag van de Mantelzorg/mantelzorgwaardering

Elk jaar op of rond 10 november worden mantelzorgers in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg. Meer informatie hierover leest u t.z.t. in de Woerdense media of de nieuwsbrief van het Steunpunt Mantelzorg. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.