Zinvolle vrijetijdsbesteding

Actief zijn en blijven, wie wil dat niet? Welzijn Woerden biedt u verschillende manieren om mee te (blijven) doen in de samenleving en uw tijd zinvol en prettig te besteden.

Activiteiten

Welzijn Woerden organiseert vele activiteiten die erop gericht zijn u mee te laten (blijven) doen in de samenleving en om anderen te ontmoeten. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers en in sommige gevallen door vakdocenten.

Het brede aanbod is zo veel mogelijk georganiseerd per wijk of dorp. Hierdoor zijn de activiteiten voor veel mensen toegankelijk. Inwoners met een beperking zijn van harte welkom.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is een uitstekende manier om zinvol bezig te zijn en betrokken te blijven bij de samenleving. Bij Welzijn Woerden zijn we regelmatig op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor anderen en zo actief kunnen blijven. Neem voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Welzijn Woerden telefonisch contact met ons op.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met Welzijn Woerden via telefoonnummer 0348 - 421101 (op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur) of stuur een mail naarvia info@welzijnwoerden.nl.