Bemiddelen kwetsbare vrijwilligers

Steeds meer inwoners van Woerden ontdekken de waarde van vrijwilligerswerk. Iets doen voor een ander of de samenleving is leuk en kan een zinvolle tijdsbesteding zijn. Zeker als het aansluit bij uw eigen mogelijkheden, interesses, kwaliteiten en de tijd die u heeft.

Een aantal inwoners zoekt vrijwilligerswerk, omdat zij dat moeten doen als tegenprestatie voor een uitkering. Dan is het van belang iets te gaan doen waarvoor u gemotiveerd bent.

Ook voor mensen die beperkingen hebben op enig gebied kan vrijwilligerswerk veel bieden. Dan is het van belang dat het aansluit bij uw wensen en mogelijkheden, maar ook dat er  rekening gehouden wordt met uw beperkingen.

U kunt natuurlijk zelf passend vrijwilligerswerk zoeken in de Vrijwilligersvacaturebank. Ook kunt u een advertentie plaatsen in de Talentenbank van Hart voor Woerden.

Hulp bij zoeken naar vrijwilligerswerk

U kunt ook hulp krijgen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk. Deskundige vrijwilligers kijken dan samen met u naar uw wensen en mogelijkheden.

Op dit moment kunnen wij een beperkt aantal vragen aan.

Informatie en contact

Voor informatie kunt u contact opnemen met Ellen Vossen via e.vossen@welzijnwoerden.nl of op telefoonnummer 0348 – 421101.